Infrastruktúra
 

Az Európai Parlamenti választás tétjéről, a város további fejlesztéseiről és egy lakossági levélről is beszámolt szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András. A polgármester az útépítések munkálatainak jelenlegi állásáról és a várható útlezárásokról is beszélt, írja az Érd Most.

Az Alsóerdősor - Folyondár utcák félpályás útlezárására, valamint a keresztező utcák lezárására számíthatnak új aszfalt kopóréteg építése végett 2019. április 24-25 között. Célunk, hogy javítsuk Érd úthálózatát és élhetőbbé tegyük a városunkat. Az útfelújítással járó kellemetlenségekért elnézését és türelmét kérjük!

Érd városa nagy munkában van: Érdliget Budapesttel határos részén az első tavaszi napsugarak megérkezésével elkezdődik a záportározó körüli terület parkosítása. A zöldfelület kiépítése nem csak szebb városrészt eredményez, de új értékkel gazdagítja a térséget is. A fejlesztésekkel kapcsolatban a park kivitelező csapatának koordinátora, Rácz István...

Vidám faültetők, tisztább levegő, emlékek, szépülő, zöldülő városkép... T. Mészáros András polgármester úr és a faültetés lelkes résztvevői az Érd TV tegnap esti híradójában beszélnek az Érdi Városliget közösségi parkosításáról.

Érd folyamatosan dolgozik azon, hogy a város útjai megújuljanak, kiemelt fontosságú, hogy a lakók egyre több és kényelmesebb úton közlekedhessenek.

Érd a Modern Városok program keretében nagy lépésre szánta le magát. A változásoknak köszönhetően valósággal átalakul a városkép és egy sokkal fejlettebb, zöldebb településként szolgálja a lakosság jövőjét.

Amikor egy városban jelentős fejlesztések mennek végbe, elkerülhetetlen az utak bevonása a munkálatokba. Érd csatornahálózatának kiépítése után megkezdődött az utak fejlesztése, de a vasútvonalat sem kerülik el az újítások. Érd szépül!

Elgondolkoztató, hogy egy fővárosban pontosan annyi földút van, mint egy sokkal kisebb városban. Érd nagyságrendileg ugyanannyi földúttal rendelkezik, mint Budapest, ezért a városvezetőség jelenleg is egy fejlettebb közlekedési infrastruktúrán dolgozik.